header banner
Default

Het is onwaarschijnlijk dat Solana (SOL) in oktober zal groeien; een alternatief is VC Spectra (SPCT)


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptomarkt was in 2023 turbulent, waarbij top-altcoins zoals Solana (SOL) ondermaats presteerden. Als gevolg hiervan zijn investeerders steeds meer overgestapt op nieuwe projecten met veelbelovende rendementen voor 2023 en daarna. Een voorbeeld van een cryptoproject dat momenteel de krantenkoppen haalt is VC Spectra (SPCT), dat 2,4 miljoen dollar ophaalde in zijn start-/privéverkoop.

Waarom omarmen beleggers steeds meer VC Spectra (SPCT) terwijl ze populaire altcoins zoals Solana (SOL) achterwege laten? Lees verder om te ontdekken!

SPCT Tokens Kopen

Samenvatting

● Solana (SOL) verliest 7% in zeven dagen naarmate de bulls verder uit het zicht verdwijnen.
● VC Spectra (SPCT) blijft furore maken met een bonus van 100% op alle stortingen.

Solana (SOL) keldert 7% in een week: komt er binnenkort een rally?

Solana (SOL) heeft de afgelopen week een bearish kracht ervaren. Op 9 oktober schommelde de SOL-cryptoprijs rond de $23,42. De SOL-cryptoprijs begon toen te dalen en op 15 oktober had Solana (SOL) $21,76 bereikt. Dit prijsverschil betekent dat Solana (SOL) in zeven dagen tijd 7,09% verloor.

Deze slechte prestatie kwam nadat Solana-nieuws op 6 oktober onthulde dat ongeveer 19,637 miljoen Solana (SOL)-tokens, wat overeenkomt met $459 miljoen, niet waren ingezet tijdens het recente Solana-netwerktijdperk 512. Dit niet-uitzetten veroorzaakte een uitverkoop, waardoor de SOL-cryptoprijs daalde.

Analisten zijn echter van mening dat de Solana (SOL) weer zal gaan stijgen en tegen eind oktober een koers zal bereiken van $25,75. Deze voorspelling maakt Solana (SOL) een goede crypto om te kopen, vooral voor degenen die kiezen voor kortetermijnwinsten.

Analisten baseren deze voorspelling op het feit dat Solana (SOL) meer adoptie krijgt nadat het project een ondersteuningsprogramma van $400.000 heeft opgestart om white hat-hackers te helpen potentiële kwetsbaarheden binnen het netwerk te vinden en aan te pakken. Volgens analisten laat dit initiatief zien dat Solana (SOL) zijn netwerk graag veilig wil houden, een functie die waarschijnlijk meer investeerders zal aantrekken.

VC Spectra (SPCT) schittert in 2023 met een ROI van 587%: er komen nog meer winsten!

VC Spectra (SPCT), een gedecentraliseerd vermogensbeheer- en handelsplatform, heeft sinds de start van de openbare voorverkoop enorm veel succes gekend. Het succes van het project komt voort uit de unieke benadering van het gebruik van geavanceerde technologieën om te investeren in potentieel winstgevende blockchain- en fintech-ICO’s.

Door deze aanpak biedt VC Spectra (SPCT) beleggers een veilige, transparante en winstgevende beleggingservaring. Bovendien geeft VC Spectra (SPCT) beleggers driemaandelijkse dividenden en terugkopen, waardoor het de beste cryptomunt is om nu in te investeren!

In oktober was VC Spectra (SPCT) fase 4 van de lopende openbare voorverkoop ingegaan. Tijdens deze fase kunnen beleggers het SPCT-token kopen voor $0,055. Het is vermeldenswaard dat VC Spectra (SPCT) aanvankelijk een veel lager bedrag had vastgesteld als openingsprijs voor fase 4. Deze stijging toont echter aan dat de vraag naar het project aanzienlijk is toegenomen.

Tot nu toe hebben fase 1-investeerders die VC Spectra (SPCT) voor $0,008 kochten, een ROI van 587% gerealiseerd. Dit aantal zal naar verwachting verder stijgen tot 900% zodra VC Spectra aan het einde van de openbare voorverkoop het doel van $0,080 bereikt.

Analisten zijn echter van mening dat de toenemende vraag naar VC Spectra (SPCT) ervoor zal zorgen dat het token vóór het einde van de voorverkoop voorbij de $0,080 zal stijgen, wat beleggers meer winst zal opleveren. Bovendien biedt VC Spectra (SPCT) beleggers momenteel een tijdelijke bonus van 100% op alle stortingen, waardoor dit het perfecte moment is om mee te doen!

Meer informatie over VC Spectra (SPCT) en de voorverkoop ervan:

Bezoek de voorverkoop: https://invest.vcspectra.io/login
Website: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Sources


Article information

Author: Kathy Sanders DDS

Last Updated: 1697884802

Views: 1005

Rating: 3.9 / 5 (116 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kathy Sanders DDS

Birthday: 1976-09-01

Address: 7524 Brandt Village, West Courtney, GA 21502

Phone: +4272766235444664

Job: Article Writer

Hobby: Puzzle Solving, Wildlife Photography, Playing Guitar, Painting, Cross-Stitching, Tennis, DIY Electronics

Introduction: My name is Kathy Sanders DDS, I am a brilliant, tenacious, Open, Precious, spirited, multicolored, frank person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.