header banner
Default

ARB coin nedir? Geleceği ne? ARB coin büyüyecek mi?


Table of Contents

    Kripto para yatırımcıları, yatırım yapmayı planladıkları projeleri geniş kapsamlı inceleyerek kararlarını bu inceleme sonrasında almak istiyorlar. Yatırımcıların son günlerde merakla araştırdıkları coinlerden biri ARB (Arbitrum). Peki ARB coin nedir? ARB coin geleceği nasıl olacak? ARB coin yükselecek mi? İşte detaylı analiz ve coinin geleceği…

    ARB COİN NEDİR?

    Arbitrum, Ethereum akıllı sözleşmelerinin yeteneklerini geliştirmek için tasarlanmış bir katman 2 çözümüdür. Arbitrum, Ethereum akıllı sözleşmelerinin hızlarını ve ölçeklenebilirliklerini artırırken, önyükleme yapmak için ek gizlilik özellikleri ekler. Platform, geliştiricilerin değiştirilmemiş Ethereum Sanal Makinesi (EVM) sözleşmelerini ve Ethereum işlemlerini ikinci bir katmanda kolayca çalıştırmalarına olanak tanırken, Ethereum’un mükemmel 1. katman güvenliğinden yararlanmaya devam etmeleri için tasarlanmıştır. Mevcut Ethereum tabanlı akıllı sözleşmelerin Ethereum kullanıcı deneyimine zarar veren ve sıklıkla işlem yapmayı pahalı bir görev haline getiren zayıf verimlilik ve yüksek yürütme maliyetleri gibi bazı eksikliklerini gidermek için inşa edilmiştir.

    ARB COİN GELECEĞİ

    ARB coinin toplam arzı 10 milyar adet ve dolaşımdaki arzı ise 1 milyar 275 milyon. ARB coin Binance’da 36.sırada yer alıyor ve piyasa değeri 1 milyar 235 milyon 37 bin 794 dolar seviyesinde. ARB coin Ethereum akıllı sözleşmelerinin yeteneklerini geliştirmek için tasarlanmış bir katman 2 çözümüdür ve güçlü bir altyapıya sahiptir. ARB cointeknik anlamda önemli bir proje olduğu için alım-satım hacimleri de yüksek olmaktadır ve yatırımcıların güvenle alım-satım yapabildikleri bir coindir. ARB coin en yüksek kaçı gördü sorusu da yatırımcıların en çok merak ettiği noktalardan biridir. ARB coin en yüksek coinmarketcap verilerine göre 278.99 lirayı görmüştür. Şuan gördüğü en yüksek seviyenin epey altında bir görüntü sunmaktadır.

    ARB COİN YÜKSELECEK Mİ?

    ARB coin geleceği ve yükselecek mi sorusu yatırımcılar için çok önemlidir. ARB coin mevcut teknolojik altyapısı ve hedefleri ile uzun vadeli çok önemli bir projedir. ARB coinin olası bir Bitcoin boğasında olduğu seviyelerin kat kat üstünde olacağı ifade edilmektedir. Kripto para yatırımcıları elbette ARB coin için de uzun vadeli olarak beklenilmesi gerektiğini söylüyorlar.

    Sources


    Article information

    Author: Robert Bender

    Last Updated: 1698550202

    Views: 891

    Rating: 3.6 / 5 (34 voted)

    Reviews: 91% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Robert Bender

    Birthday: 1976-05-21

    Address: 4850 Lewis Passage, Kimview, WA 04202

    Phone: +4773832380746713

    Job: Medical Doctor

    Hobby: Role-Playing Games, Robotics, Arduino, Skiing, Sailing, Chocolate Making, Knitting

    Introduction: My name is Robert Bender, I am a striking, frank, exquisite, lively, brilliant, unwavering, audacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.