header banner
Default

Wanneer CBDC de markt betreedt, wordt Bitcoin onbetaalbaar volgens R Kiyosaki


Table of Contents

Na de lancering van de 'FedNow Service' in juli, de directe betalingsinfrastructuur ontwikkeld door de Amerikaanse Federal Reserve, uitte Robert Kiyosaki bezorgdheid over de implicaties ervan en drong er bij zijn volgers op aan om bitcoin (BTC), goud, zilver en contant geld op te slaan, eerder dan later.

Specifiek zegt de auteur van het best verkochte persoonlijke financiële boek 'Rich Dad Poor Dad' dat de "FED CBDC eraan komt". Hierbij verwijst hij naar het wijdverbreide idee dat het 'FedNow'-betalingsysteem de voorbereiding is voor de introductie van een nationale centrale bank digitale valuta (CBDC), in een bericht op X op 29 september.

Volgens Kiyosaki kan de Fed CBDC leiden tot het verlies van privacy, maar ook tot een waardestijging van goud, zilver, bitcoin en contant geld, die hij als "onbetaalbaar" beschouwt, en hij suggereert om in deze activa te investeren en ze "nu op te slaan voordat het te laat is."

Inderdaad, het 'FedNow'-systeem is officieel gelanceerd op 20 juli 2023, te midden van kritiek vanuit alle politieke hoeken in de Verenigde Staten, waaronder de Democratische presidentskandidaat Robert F. Kennedy Jr., die waarschuwde dat een CBDC kan leiden tot "financiële slavernij en politieke tirannie."

Ter herinnering, de auteur van 'Rich Dad Poor Dad' heeft onlangs ook opgemerkt dat de tijd aan het opraken was om de vlaggenschip gedecentraliseerde financiële (DeFi) activa te verkrijgen, evenals goud en zilver, die hij benadrukte als nog steeds een relatief goedkope investering.

Lees ook

Sources


Article information

Author: Stephanie Orr

Last Updated: 1697848442

Views: 788

Rating: 4.8 / 5 (61 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stephanie Orr

Birthday: 1997-02-24

Address: 40843 Russell Plains, Port Elizabethshire, MT 73327

Phone: +4346441015416376

Job: Physiotherapist

Hobby: Backpacking, Chocolate Making, Swimming, DIY Electronics, Metalworking, Calligraphy, Hiking

Introduction: My name is Stephanie Orr, I am a persistent, welcoming, exquisite, risk-taking, forthright, important, Gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.